tiistai 13. heinäkuuta 2010

Hyvin tärkeää muistettaavaa sukista


Eli siis, siinä erittäin todennäköisessä ja normaalissa lähitulevaisuuden tapauksessa, että joudut/saat (mielialan mukaan) pitää katolisen koulun tyttöjen puvustoa ylläsi, muista aina seuraavat tekijät:
1. Hame
Hameet on erittäin jees vaatekappale, mutta jos kyseessä on koulupuku, todennäköisimmin kyseessä on vekkihame, joka yltää säären puoleenväliin. Tässä tapauksessa se on lyhennettävä ensi tilassa, sillä oikeesti; puoleensääreen? Jos on yhtää lyhyempää sorttia (en sano et ite olsin, sanon vaan et jos joku olis :D) nii et varmasti löydä vaatetta joka sais näyttämään lyhyemmältä kun vihreeskottiruudullinen puolisäärihame. Siis kipaise kiireesti mutaista kylätietä pitkin host-mummin luo, joka lyhentää hameen tuossa tuokiossa itse valitsemaasi mittaan.
2. Naama&hiukset
Vaikka koulun säännöstössä olisikin selvät rangaistuspykälät, mikäli oppilas yrittää ehostautua (tai ylipäänsä vähentää yhdennäköisyyttään laiskiaisen kanssa) se ei vielä kerro sääntöjen valvonasta yhtään mitään. Siis kysy neuvoa lähimmältä host-sisarukselta ja/tai mene riskillä. Tässä nimenomaisessa oppilaitoksessa tuli kyllä käytävällä vastaan sellasia sotamaaleja että. Puhumattakaan hiuksista, monella oli kiinni, mutta osa oli lähteny enemmän surffilooklinjalle. Eli ei kannata hyperventiloida heti (jota en siis tietenkää tehnyt), vaan tarkastella tilannetta viiltävän analyyttisesti.
3. SUKAT
Älä koskaan, koskaaan, IKINÄ missään maailmassa kuvittele, että reisipituiset metsänvihreet sukat on:
a) hyvännäkösiä (oikeesti, metsänvihree?!)
b) mukavia (puolessa reidessä olevat painaumat varmaa näkyy viel ku tuun suomee)
c) lämpimiä (hameen alle eli paljaaseen ihoon tuulee silti)
d) helppokäyttöisiä (ne rullaa alas kokoajan. Koko. Ajan.)
e) huolettomia (näkyykö ne? rullaako ne? pysyykö ne? uskallanko liikkuu? mihin voi mennä nostaan sukkia?)
Ei siis näin. Vaan pyydä pikimmiten host-äitiä kiidättämään sinut suuren citykylänne keskustan parhaaseen sukkaliikkeeseen ostamaan sukkahousut (metsänvihreet, mut silti). En oo koskaa tullu näin iloseks sukkahousuista. Oikeesti.
Kaikkee tällästä tulee mielee ekana päivänä australialaisessa koulussa :D

3 kommenttia:

  1. vouuuvähänkö jännäää!!!! voin vaan kuvitella miltä näytät metsänvihreänsävyisessä koulupuvussasi hihhihh...

    VastaaPoista
  2. HAHA :D hyvin sä näytät selviävän !!

    VastaaPoista
  3. Luetaan näitä aina yhdessä kotona,jokapäivä kello kuusi kokoonnutaan olohuoneeseen kuuntelemaan "helmihetkeä" !No ok ei ihan mut kaikki tykkää hirveesti näistä silti :DD mikko nauro ihan hillittömästi etenkin sille karhujutulle!

    VastaaPoista