torstai 15. heinäkuuta 2010

Tappajakissa yrittää eliminoida mut

Ihan oikeesti voisin nyt savustaa ton eläimen!! Se vaa kiertelee mua, irvistelee ja yrittää kiipii mun jalkaa ylös. Ei sillee söpöllä voi-sinua-pikku-ressukkaa-otan-sut-sylii-plus-annan-kolme-litraa-kermaa tavalla vaan enemmän sellasella pikku-vaihtari-paran-saalistus-tappo-hullu-tiikeri tavalla. Aattelin vaa, et jos julkasut loppuu tähän nii tiedätte että ausseissa on yks hyvin kaluttu luuranko ja yks hyvin kylläinen kissa. Mun ainoo lohtu on, et jos toi syö mut, nii se kyl halkee ruuan määrää. Muahahha. Mutta se siis kissasta.
Koulussa on nyt sitte oltu kolme päivää, ja asiat paranee. En enää harhaile lounaalla, vaan tiedän mihin päin kuuluu rynniä. Tää on tärkeetä siks, että yrittäkääpä huviksenne puskea läpi australiaa (ei englantia, vaan australiaa) pulisevan 370 päisen teini(= tässä kohtaa verrattavissa muuliin/biisoniin)lauman läpi väärään suuntaan. Tulos on hyvin kärsineen näkönen vaihtari ja tyhjä käytävä.
Kaikki opettajat on tosi avuliaita. Tosin yhdessä aineessa opettaja Puhuu. Hitaasti. Ja. Kovalla. Äänellä. koska kielitaidottomuus, kuten me kaikki tiedämme, tekee ihmisestä automaattisesti myös kuuron, autistisen ja muuten vaan idiootin. Duh.
Huomenna meen sitten ensimmäiselle koulun retkelle, joka suuntautuu lähikaupunki Ballarattiin, missä on joku yliopiston avoimien ovien päivä. Mukaan liikkavaatteet (mutta ei tarvi olla koulupuku, ihme kyllä) ja morning tea + lounas. Lähtö on reippaasti koululta jo kello 7:00. Kivakiitos.
Oon nyt tällä hetkellä siis yksin ton kissan kaa kotona, kun host-siskot on töissä ja verkkopallotreeneissä ja host-vanhemmat on töissä. Nyt ku toi kissa on hiljaa, tääl ei kuulu mitään, mitään ääntä. Semi-surrealistista. Meen varmaa varmuuden vuoks nyt syömää vähä muffinsseja, joita eilen leivoin. Laittelen nyt sit vihdoin kuvii myös Sydneystä.

4 kommenttia:

  1. näytä sille kaapin paikka eli: potkase kulkusille/jollekkin mitä kissoilla nyt jossai mahan alla on, ja polje vähän jalkaa! (joku eläimet-on-ihania-ja-arvokkaita-yhdistys on kohta mun niskassa kii :DD)

    VastaaPoista
  2. hyvä et menee hyvin!! Mikä toi morning tea on? Että ihan kannat termoksessa teetä mukana vai? :DD Ootko aatellu ittekki liittyä johonki verkkopallojoukkueeseen tms? ja mitenniin et osaa kieltä, tai siis, onko se niin erilaista ettei vaan ymmärrä?

    VastaaPoista
  3. Joo liikkaope repes ku kysyin kans tota teejuttuu. Mut morning tea on vaa aamupäivän välipala :D
    uuh ja aussienkku on eka kun oma kielensä.. mut ymmärrän jo paremmin pala palalta

    VastaaPoista
  4. ööö ja en, en aio liittyy verkkopallojoukkueesee :D (mää ja pallot? hello?!)

    VastaaPoista