sunnuntai 11. heinäkuuta 2010

Taalla pulut = papukaijoja

Kuten lupasin, talla kertaa oon sitten aussien mahtavalla mantereella. Ensimmainen paiva kun tultiin n. 45 tunnin matkustuksen jalkeen Sydnyen soft landing- campille oli sitten sanalla sanoen paskaa. Ihan hirvee olo matkasta ja ilma oli kosteeta ja kylmaa. Teki mieli lahinna juosta suomeen asti. Huoneissa ei ollu lammitys eka paalla. Mutta ruoka oli tosi hyvaa ja paastii sit nukkuu heti illallisen jalkee (pienta tuskaa selvita hereilla se kakstoist tuntii).
Mutta kaskas kun seuraavana aamuna heras paikallisten puluje, eli siis isojen valkosten papukaijojen aaniin, maailma naytti jo paljon paremmalta. Taino epa-kiduttavammalta ainakin. Soin aamupalaa ja rupesin juttelee muiden 88 vaihtarin kaa. Taalla on paljon juroja, tarkoitansiis henkevan hiljaisia tanskalaispoikii, puheliaita saksalaisii, brasialaisia, norjalaisia, jenkkeja, hollantilaisii, ranskalaisii.. kaikkee loytyy. Perjantai kulu sit enimmakseen sellasii ryhmatyojuttuihin mis meidat totaalisesti peloteltiin kaikella koulusta kulttuurishokkiin. Meidat oli jaettu ryhmiin, haha olin koala ryhmas. Thank God taal on myos kuus muuta suomalaista joiden kanssa voi puhuu paskaa :D
Lauantaina kaytii sitte Sydnyessa, peilailtii tosiaa vahan oopperatalon kyljesta ja mentii lautalla Manly Beachille shoppailee. Paivat vaa paranee, nahtiin jopa ensimmainen lisko (ja turismin hengessa otettii 3oo kuvaa siita). En sitte ostanu muutakun pinon kortteja joita lahetan kaikille (kunhan mun kateni paranee niiden kirjottamisesta). Ah ja ihanaa sushia<3 (ruoka tekeemut onnelikseks).
Eilen saavuin sitten Melbournen kautta tanne Horshamiin, ja tapasin mukava hostperheeni kentalla vastassa. Kaytiin vaha shoppailees lisaa (ostin Billabongin hupparin, askel lahempana sopeutumista). Ajettii sit Ballaratin kautta, jossa naiden poika on sisaoppilaitoksessa pelaamas jalkkista, ja sit vihdoin perille uuten kotikylaani. Menin melkein suoraa nukkuu, kun olo oli kun pakastekalapuikolla (nimenomaan ja kirjaimellisesti). Talo on kiva, mutta hehe em.. hieman viileahko nain sisatiloja mielessa pitaen.
En oo siis viela saanu konetta ladattuu, mutta teen sen tanaa, ja mennaa hankkiin koulupukuu ja kirjoja yms. koska huomenna alkaa sitte mun katolinenyksityiskoulu-ura. Laitan kuvii ja lisaa tekstii heti kun saan koneen kayttooni taas.
Ikava teita<3

3 kommenttia:

  1. Hahaaa, tosi kiva. Varmasti ootki väsyny ku kokoajan kaikki on uutta ja pitäshän sitä jotenki prosessoida. : ) Vie vähän suomalaista kapinallisuutta sinne kouluun! ;) Ja muuten hei, meistä monikaan ei ees tiedä tästä blogista, joten laitappa pientä infoo facebookkiin ;)!

    VastaaPoista
  2. Voiiii Rakas! Kuulostaa hurjan mielenkiintoselta heti näin alkuu, pidä lippu edellee korkeella <3 ihanaa kuulla susta:)

    VastaaPoista