sunnuntai 18. heinäkuuta 2010

Ladies and Gentlemen, we have a Bingo!!


Oli jeesh viikonloppu, joka alko alko sukulaisbrunssilla. Mulle on jo kehitty sellanen hieno standardipuheenvuoro, jonka pidän aina sen "ainii-tässä-on-meidän-uusi-vaihtari-hän-on-suomesta-eikös-olekkin-hauskaa"-kohtauksen yhteydessä. Se sisältää lauseet:
1. "oi kyllä, viidyn erinomaisesti"
2."oi kyllä, täällä on lämpimämpää"
3. "oi kyllä, tänne tuloni oli suurin unelmani"
4. "oi kyllä, 10 kuukautta on pitkä aika"
5. "oi kyllä, olen riemuissani saadessani tavata juuri Sinut"
Josta sitten seuraa yleistä jorinaa, lumesta, euroista, euroopasta.. jne. (mää poistun takavasemmalle).

Mutta päästäkseni itse pihviin, olin mun host-siskon ja sen poikaystävän kaa vähän retkeilee. Ajettiin sellaseen luonnonpuistoon, johon kuuluu myös vuoristoo, ja joka on kuuluisa siitä et siel on paljon kenguruja, koalia, jne, villieläimii. Ekan päivän eli lauantain ei oikee muuta ku vaa ajeltu ympäriinsä vähän aikaa, kun oli jo sen verran myöhä ku päästiin sinne. En tiiä oks kukaa muu eksyny kakskymppisen mekaanikon kyytiin pimeellä, sadesumuisella vuoristotiellä, mutta voin kertooo että pelkäsin pienen kieron sieluni puolesta useemmin kun kerran. Tämä kaikki kuitenkin korvaantui, kun bingobongasin ekan kenguruni :D Oli pimeetä, mutta otin ehkä viis miljoonaa kuvaa, josta lähes kaikki on tärähtäneitä tai alivalottuneita.

Sunnuntain oli vähän sateista, mutta ajettiin silti vuoren huipulla oleville näköalatasanteille. Nyt oli niin pilvistä ettei siel nähnyt mitää. Oli se silti aika cool, ku seisoo pilven sisällä sillee, et tietää et alla on jyrkänne muttei nää sitä. Siin tulee sellanen maailman laita-fiilis. Näin sit lisää kenguja, söin ehkä maailman toiseks parasta jätskii ja ajelin niiden kaa ympäriinsä. Molemmilla on hienot autot, ku se host-siskon poikkis on vähä fiksaillu niitä.. sairaan hyvät stereot yms.
Ahahha viä yks juttu: Näin ehkä parhaan liikennemerkin ikinä! :DD


Tässä siis kengu + pikku ruu ja loistava esimerkki aussihuumorista :D

3 kommenttia:

  1. Heeei cool! :D sounds awsome dude ;) hienoja liikennemerkkejä sielläpäin palloo joo-o

    VastaaPoista
  2. toi stop merkki sopii samaan sarjaan ku briteissä usein vastaan tuleva 'humped zeebra crossing' (suom. joko: korotettu suojatie, tai: paneskellut seepra ylittämässä) :D

    VastaaPoista
  3. dääääm sul on siistii siel tyttö !! nyt mäki haluun jo lähtee!:D onks koulu millasta?

    VastaaPoista